Bostadsrättsförening - Bäst information om Bostadsrättsföreningar
Bostadsrättsförening - Riksbyggens Bostadsrättsförening Karlshamnshus nr 4

Bostadsrättsförening

Riksbyggens Bostadsrättsförening Karlshamnshus nr 4 är en av totalt 8 bostadsrättsföreningar i Karlshamn där du kan köpa dig en bostadsrätt. Både avgifter och ekonomi skiljer mellan bostadsrättsföreningar och därför kan det vara bra att jämföra med andra bostadsrättsföreningar i Karlshamn eller även titta på alternativt boende på orter i närheten av Karlshamn eller i Blekinge län.


Då du söker mer information om en bostadsrättsförening är det bra att kontakta Boverket eller BRF-registret. Mer detaljer om en specifik bostadsrättsförening kan du eventuellt hitta på Riksbyggens Bostadsrättsförening Karlshamnshus nr 4 eller liknande bostadsrättsföreningars hemsidor men oftast är det bäst att kontakta någon i föreningens styrelse, t.ex. ordförande. Eftersom det finns flera bostadsrättsföreningar på samma ort som Riksbyggens Bostadsrättsförening Karlshamnshus nr 4 kan det vara bra att jämföra fakta med en liknande förening i samma områden för att få en uppfattning om avgifter för bostadsrätten eller lånebild för bostadsrättsföreningen.
Enklast kan du komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Karlshamnshus nr 4 som kanske är din framtida bostadsrättsförening enligt nedan:


Riksbyggens Bostadsrättsförening Karlshamnshus nr 4

Rosenvägen 22

374 34 Karlshamn

0454-175 25