Bostadsrättsförening - Bäst information om Bostadsrättsföreningar
Bostadsrättsförening - HSB:s Bostadsrättsförening Påfågeln

Bostadsrättsförening

HSB:s Bostadsrättsförening Påfågeln är en av totalt 3 bostadsrättsföreningar i Ronneby där du kan köpa dig en bostadsrätt. Både avgifter och ekonomi skiljer mellan bostadsrättsföreningar och därför kan det vara bra att jämföra med andra bostadsrättsföreningar i Ronneby eller även titta på alternativt boende på orter i närheten av Ronneby eller i Blekinge län.


Då du söker mer information om en bostadsrättsförening är det bra att kontakta Boverket eller BRF-registret. Mer detaljer om en specifik bostadsrättsförening kan du eventuellt hitta på HSB:s Bostadsrättsförening Påfågeln eller liknande bostadsrättsföreningars hemsidor men oftast är det bäst att kontakta någon i föreningens styrelse, t.ex. ordförande. Eftersom det finns flera bostadsrättsföreningar på samma ort som HSB:s Bostadsrättsförening Påfågeln kan det vara bra att jämföra fakta med en liknande förening i samma områden för att få en uppfattning om avgifter för bostadsrätten eller lånebild för bostadsrättsföreningen.
Enklast kan du komma i kontakt med HSB:s Bostadsrättsförening Påfågeln som kanske är din framtida bostadsrättsförening enligt nedan:


HSB:s Bostadsrättsförening Påfågeln

Ågårdsgatan 3

372 35 Ronneby

0457-149 26