Bostadsrättsförening - Bäst information om Bostadsrättsföreningar
Bostadsrättsförening - Riksbyggens Brf Ronnebyhus 1

Bostadsrättsförening

Riksbyggens Brf Ronnebyhus 1 är en av totalt 3 bostadsrättsföreningar i Ronneby där du kan köpa dig en bostadsrätt. Både avgifter och ekonomi skiljer mellan bostadsrättsföreningar och därför kan det vara bra att jämföra med andra bostadsrättsföreningar i Ronneby eller även titta på alternativt boende på orter i närheten av Ronneby eller i Blekinge län.


Då du söker mer information om en bostadsrättsförening är det bra att kontakta Boverket eller BRF-registret. Mer detaljer om en specifik bostadsrättsförening kan du eventuellt hitta på Riksbyggens Brf Ronnebyhus 1 eller liknande bostadsrättsföreningars hemsidor men oftast är det bäst att kontakta någon i föreningens styrelse, t.ex. ordförande. Eftersom det finns flera bostadsrättsföreningar på samma ort som Riksbyggens Brf Ronnebyhus 1 kan det vara bra att jämföra fakta med en liknande förening i samma områden för att få en uppfattning om avgifter för bostadsrätten eller lånebild för bostadsrättsföreningen.
Enklast kan du komma i kontakt med Riksbyggens Brf Ronnebyhus 1 som kanske är din framtida bostadsrättsförening enligt nedan:


Riksbyggens Brf Ronnebyhus 1

Övre Brunnsvägen 12B

372 36 Ronneby

0457-126 17