Bostadsrättsförening - Bäst information om Bostadsrättsföreningar
Bostadsrättsförening - Bostadsrättsföreningen Fritid 12

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Fritid 12 är en av totalt 2 bostadsrättsföreningar i Svängsta där du kan köpa dig en bostadsrätt. Både avgifter och ekonomi skiljer mellan bostadsrättsföreningar och därför kan det vara bra att jämföra med andra bostadsrättsföreningar i Svängsta eller även titta på alternativt boende på orter i närheten av Svängsta eller i Blekinge län.


Då du söker mer information om en bostadsrättsförening är det bra att kontakta Boverket eller BRF-registret. Mer detaljer om en specifik bostadsrättsförening kan du eventuellt hitta på Bostadsrättsföreningen Fritid 12 eller liknande bostadsrättsföreningars hemsidor men oftast är det bäst att kontakta någon i föreningens styrelse, t.ex. ordförande. Eftersom det finns flera bostadsrättsföreningar på samma ort som Bostadsrättsföreningen Fritid 12 kan det vara bra att jämföra fakta med en liknande förening i samma områden för att få en uppfattning om avgifter för bostadsrätten eller lånebild för bostadsrättsföreningen.
Enklast kan du komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Fritid 12 som kanske är din framtida bostadsrättsförening enligt nedan:


Bostadsrättsföreningen Fritid 12

Mariegården 29

376 37 Svängsta

0454-32 21 45