Bostadsrättsförening - Bäst information om Bostadsrättsföreningar
Bostadsrättsförening i Avesta

Bostadsrättsförening

Totalt finns det 4 bostadsrättsföreningar i Avesta och många varit bostadsrättsförening i flera år och har fungerat bra. Det händer att det är svårt att veta om bostadsrättsförening i Avesta fungerar bra och hur det egentligen står till med ekonomin. En klar fördel är ifall man kan få tag på mycket information om intressanta bostadsrättsföreningar innan du börjar bjuda på en lägenhet som du vet vad du bjuder på. Information och ekonomiska siffror om olika bostadsrättsföreningar i Avesta kan man oftast hitta via nätet som t.ex. FR-registret eller hos Boverket men du kan även få mycket info genom att kontakta ordförande i bostadsrättsföreningen.


Eftersom det i Dalarna och i Avesta finns många bostadsrättsföreningar kan det vara bra att ta fram fakta underlag för flera av de mest intressanta boendena och detta gör du lättast via Boverket eller BRF-registret- Ifall du ringer kontaktar någon i styrelsen för en bostadsrättsförening bör du veta vad du vill ha information, gärna i detalj. Mycket info kan du få om detta genom att besöka hemsidor och stadgar från flera bostadsrättsföreningar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon bostadsrättsförening i Avesta genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Bostadsrättsföreningarna i Avesta

Bostadsrättsföreningarna Gullvivan o. Strået

Axel Johnsons Väg 87

774 34 Avesta

0226-548 14

Bostadsrättsföreningen Uven

Mattsbogatan 20C

774 40 Avesta

0226-587 21

Bostadsrättsföreningen Timjan

Måns Hammarsmeds Väg 12C

774 61 Avesta

076-828 22 56

Bostadsrättsför Gärdeshus

Myrgatan 38D

774 40 Avesta

0226-536 33