Bostadsrättsförening - Bäst information om Bostadsrättsföreningar
Bostadsrättsförening - Bostadsrättsföreningen Uven

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Uven är en av totalt 4 bostadsrättsföreningar i Avesta där du kan köpa dig en bostadsrätt. Både avgifter och ekonomi skiljer mellan bostadsrättsföreningar och därför kan det vara bra att jämföra med andra bostadsrättsföreningar i Avesta eller även titta på alternativt boende på orter i närheten av Avesta eller i Dalarnas län.


Då du söker mer information om en bostadsrättsförening är det bra att kontakta Boverket eller BRF-registret. Mer detaljer om en specifik bostadsrättsförening kan du eventuellt hitta på Bostadsrättsföreningen Uven eller liknande bostadsrättsföreningars hemsidor men oftast är det bäst att kontakta någon i föreningens styrelse, t.ex. ordförande. Eftersom det finns flera bostadsrättsföreningar på samma ort som Bostadsrättsföreningen Uven kan det vara bra att jämföra fakta med en liknande förening i samma områden för att få en uppfattning om avgifter för bostadsrätten eller lånebild för bostadsrättsföreningen.
Enklast kan du komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Uven som kanske är din framtida bostadsrättsförening enligt nedan:


Bostadsrättsföreningen Uven

Mattsbogatan 20C

774 40 Avesta

0226-587 21