Bostadsrättsförening - Bäst information om Bostadsrättsföreningar
Bostadsrättsförening - Hsb Bostadsrättsförening Jupiter i Borlä

Bostadsrättsförening

Hsb Bostadsrättsförening Jupiter i Borlä är en av totalt 19 bostadsrättsföreningar i Borlänge där du kan köpa dig en bostadsrätt. Både avgifter och ekonomi skiljer mellan bostadsrättsföreningar och därför kan det vara bra att jämföra med andra bostadsrättsföreningar i Borlänge eller även titta på alternativt boende på orter i närheten av Borlänge eller i Dalarnas län.


Då du söker mer information om en bostadsrättsförening är det bra att kontakta Boverket eller BRF-registret. Mer detaljer om en specifik bostadsrättsförening kan du eventuellt hitta på Hsb Bostadsrättsförening Jupiter i Borlä eller liknande bostadsrättsföreningars hemsidor men oftast är det bäst att kontakta någon i föreningens styrelse, t.ex. ordförande. Eftersom det finns flera bostadsrättsföreningar på samma ort som Hsb Bostadsrättsförening Jupiter i Borlä kan det vara bra att jämföra fakta med en liknande förening i samma områden för att få en uppfattning om avgifter för bostadsrätten eller lånebild för bostadsrättsföreningen.
Enklast kan du komma i kontakt med Hsb Bostadsrättsförening Jupiter i Borlä som kanske är din framtida bostadsrättsförening enligt nedan:


Hsb Bostadsrättsförening Jupiter i Borlä

Tägtvägen 27

784 40 Borlänge

0243-148 25