Bostadsrättsförening - Bäst information om Bostadsrättsföreningar
Bostadsrättsförening - Tallhöjden, Bostadsrättsföreningen

Bostadsrättsförening

Tallhöjden, Bostadsrättsföreningen är en av totalt 15 bostadsrättsföreningar i Falun där du kan köpa dig en bostadsrätt. Både avgifter och ekonomi skiljer mellan bostadsrättsföreningar och därför kan det vara bra att jämföra med andra bostadsrättsföreningar i Falun eller även titta på alternativt boende på orter i närheten av Falun eller i Dalarnas län.


Då du söker mer information om en bostadsrättsförening är det bra att kontakta Boverket eller BRF-registret. Mer detaljer om en specifik bostadsrättsförening kan du eventuellt hitta på Tallhöjden, Bostadsrättsföreningen eller liknande bostadsrättsföreningars hemsidor men oftast är det bäst att kontakta någon i föreningens styrelse, t.ex. ordförande. Eftersom det finns flera bostadsrättsföreningar på samma ort som Tallhöjden, Bostadsrättsföreningen kan det vara bra att jämföra fakta med en liknande förening i samma områden för att få en uppfattning om avgifter för bostadsrätten eller lånebild för bostadsrättsföreningen.
Enklast kan du komma i kontakt med Tallhöjden, Bostadsrättsföreningen som kanske är din framtida bostadsrättsförening enligt nedan:


Tallhöjden, Bostadsrättsföreningen

Verkstadsvägen 6A

791 45 Falun

023-323 73