Bostadsrättsförening - Bäst information om Bostadsrättsföreningar
Bostadsrättsförening i Grängesberg

Bostadsrättsförening

Totalt finns det 4 bostadsrättsföreningar i Grängesberg och många varit bostadsrättsförening i flera år och har fungerat bra. Det händer att det är svårt att veta om bostadsrättsförening i Grängesberg fungerar bra och hur det egentligen står till med ekonomin. En klar fördel är ifall man kan få tag på mycket information om intressanta bostadsrättsföreningar innan du börjar bjuda på en lägenhet som du vet vad du bjuder på. Information och ekonomiska siffror om olika bostadsrättsföreningar i Grängesberg kan man oftast hitta via nätet som t.ex. FR-registret eller hos Boverket men du kan även få mycket info genom att kontakta ordförande i bostadsrättsföreningen.


Eftersom det i Dalarna och i Grängesberg finns många bostadsrättsföreningar kan det vara bra att ta fram fakta underlag för flera av de mest intressanta boendena och detta gör du lättast via Boverket eller BRF-registret- Ifall du ringer kontaktar någon i styrelsen för en bostadsrättsförening bör du veta vad du vill ha information, gärna i detalj. Mycket info kan du få om detta genom att besöka hemsidor och stadgar från flera bostadsrättsföreningar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon bostadsrättsförening i Grängesberg genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Bostadsrättsföreningarna i Grängesberg

Riksbyggens Bostadsrättsförening Grängesbergshus 3

Furuvägen 3H

772 30 Grängesberg

0240-213 78

Bostadsrättsföreningen Grängesbergs Hus Nr 6

Kyrkbacken 52B

772 31 Grängesberg

0240-200 20

Riksbyggens Bostadsrättsförening Grängesbergshus 2

Lindvägen 26

772 30 Grängesberg

0240-239 39

Riksbyggen Grängesbergshus 404

Örabergsvägen 14

772 31 Grängesberg

0240-208 42