Bostadsrättsförening - Bäst information om Bostadsrättsföreningar
Bostadsrättsförening - Riksbyggen Grängesbergshus 404

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Grängesbergshus 404 är en av totalt 4 bostadsrättsföreningar i Grängesberg där du kan köpa dig en bostadsrätt. Både avgifter och ekonomi skiljer mellan bostadsrättsföreningar och därför kan det vara bra att jämföra med andra bostadsrättsföreningar i Grängesberg eller även titta på alternativt boende på orter i närheten av Grängesberg eller i Dalarnas län.


Då du söker mer information om en bostadsrättsförening är det bra att kontakta Boverket eller BRF-registret. Mer detaljer om en specifik bostadsrättsförening kan du eventuellt hitta på Riksbyggen Grängesbergshus 404 eller liknande bostadsrättsföreningars hemsidor men oftast är det bäst att kontakta någon i föreningens styrelse, t.ex. ordförande. Eftersom det finns flera bostadsrättsföreningar på samma ort som Riksbyggen Grängesbergshus 404 kan det vara bra att jämföra fakta med en liknande förening i samma områden för att få en uppfattning om avgifter för bostadsrätten eller lånebild för bostadsrättsföreningen.
Enklast kan du komma i kontakt med Riksbyggen Grängesbergshus 404 som kanske är din framtida bostadsrättsförening enligt nedan:


Riksbyggen Grängesbergshus 404

Örabergsvägen 14

772 31 Grängesberg

0240-208 42