Bostadsrättsförening - Bäst information om Bostadsrättsföreningar
Bostadsrättsförening - Riksbyggens Bostadsrättsförening Grängesbergshus 3

Bostadsrättsförening

Riksbyggens Bostadsrättsförening Grängesbergshus 3 är en av totalt 4 bostadsrättsföreningar i Grängesberg där du kan köpa dig en bostadsrätt. Både avgifter och ekonomi skiljer mellan bostadsrättsföreningar och därför kan det vara bra att jämföra med andra bostadsrättsföreningar i Grängesberg eller även titta på alternativt boende på orter i närheten av Grängesberg eller i Dalarnas län.


Då du söker mer information om en bostadsrättsförening är det bra att kontakta Boverket eller BRF-registret. Mer detaljer om en specifik bostadsrättsförening kan du eventuellt hitta på Riksbyggens Bostadsrättsförening Grängesbergshus 3 eller liknande bostadsrättsföreningars hemsidor men oftast är det bäst att kontakta någon i föreningens styrelse, t.ex. ordförande. Eftersom det finns flera bostadsrättsföreningar på samma ort som Riksbyggens Bostadsrättsförening Grängesbergshus 3 kan det vara bra att jämföra fakta med en liknande förening i samma områden för att få en uppfattning om avgifter för bostadsrätten eller lånebild för bostadsrättsföreningen.
Enklast kan du komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Grängesbergshus 3 som kanske är din framtida bostadsrättsförening enligt nedan:


Riksbyggens Bostadsrättsförening Grängesbergshus 3

Furuvägen 3H

772 30 Grängesberg

0240-213 78