Bostadsrättsförening - Bäst information om Bostadsrättsföreningar
Bostadsrättsförening - Bostadsrättsförening Hästen

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening Hästen är en av totalt 9 bostadsrättsföreningar i Ludvika där du kan köpa dig en bostadsrätt. Både avgifter och ekonomi skiljer mellan bostadsrättsföreningar och därför kan det vara bra att jämföra med andra bostadsrättsföreningar i Ludvika eller även titta på alternativt boende på orter i närheten av Ludvika eller i Dalarnas län.


Då du söker mer information om en bostadsrättsförening är det bra att kontakta Boverket eller BRF-registret. Mer detaljer om en specifik bostadsrättsförening kan du eventuellt hitta på Bostadsrättsförening Hästen eller liknande bostadsrättsföreningars hemsidor men oftast är det bäst att kontakta någon i föreningens styrelse, t.ex. ordförande. Eftersom det finns flera bostadsrättsföreningar på samma ort som Bostadsrättsförening Hästen kan det vara bra att jämföra fakta med en liknande förening i samma områden för att få en uppfattning om avgifter för bostadsrätten eller lånebild för bostadsrättsföreningen.
Enklast kan du komma i kontakt med Bostadsrättsförening Hästen som kanske är din framtida bostadsrättsförening enligt nedan:


Bostadsrättsförening Hästen

Tingshusgatan 2

771 31 Ludvika

0240-843 91