Bostadsrättsförening - Bäst information om Bostadsrättsföreningar
Bostadsrättsförening - Bostadsrättsföreningen Apollo 3

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Apollo 3 är en av totalt 9 bostadsrättsföreningar i Ludvika där du kan köpa dig en bostadsrätt. Både avgifter och ekonomi skiljer mellan bostadsrättsföreningar och därför kan det vara bra att jämföra med andra bostadsrättsföreningar i Ludvika eller även titta på alternativt boende på orter i närheten av Ludvika eller i Dalarnas län.


Då du söker mer information om en bostadsrättsförening är det bra att kontakta Boverket eller BRF-registret. Mer detaljer om en specifik bostadsrättsförening kan du eventuellt hitta på Bostadsrättsföreningen Apollo 3 eller liknande bostadsrättsföreningars hemsidor men oftast är det bäst att kontakta någon i föreningens styrelse, t.ex. ordförande. Eftersom det finns flera bostadsrättsföreningar på samma ort som Bostadsrättsföreningen Apollo 3 kan det vara bra att jämföra fakta med en liknande förening i samma områden för att få en uppfattning om avgifter för bostadsrätten eller lånebild för bostadsrättsföreningen.
Enklast kan du komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Apollo 3 som kanske är din framtida bostadsrättsförening enligt nedan:


Bostadsrättsföreningen Apollo 3

Köpmansgatan 21A

771 32 Ludvika

0240-806 22