Bostadsrättsförening - Bäst information om Bostadsrättsföreningar
Bostadsrättsförening - Bostadsrättsförening Mora 1

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening Mora 1 är en av totalt 2 bostadsrättsföreningar i Mora där du kan köpa dig en bostadsrätt. Både avgifter och ekonomi skiljer mellan bostadsrättsföreningar och därför kan det vara bra att jämföra med andra bostadsrättsföreningar i Mora eller även titta på alternativt boende på orter i närheten av Mora eller i Dalarnas län.


Då du söker mer information om en bostadsrättsförening är det bra att kontakta Boverket eller BRF-registret. Mer detaljer om en specifik bostadsrättsförening kan du eventuellt hitta på Bostadsrättsförening Mora 1 eller liknande bostadsrättsföreningars hemsidor men oftast är det bäst att kontakta någon i föreningens styrelse, t.ex. ordförande. Eftersom det finns flera bostadsrättsföreningar på samma ort som Bostadsrättsförening Mora 1 kan det vara bra att jämföra fakta med en liknande förening i samma områden för att få en uppfattning om avgifter för bostadsrätten eller lånebild för bostadsrättsföreningen.
Enklast kan du komma i kontakt med Bostadsrättsförening Mora 1 som kanske är din framtida bostadsrättsförening enligt nedan:


Bostadsrättsförening Mora 1

Tomtebovägen 14A

792 34 Mora

0250-135 33