Bostadsrättsförening - Bäst information om Bostadsrättsföreningar
Bostadsrättsförening - Bostadsrättsförening Skolan i Rättvik

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening Skolan i Rättvik är en av totalt 5 bostadsrättsföreningar i Rättvik där du kan köpa dig en bostadsrätt. Både avgifter och ekonomi skiljer mellan bostadsrättsföreningar och därför kan det vara bra att jämföra med andra bostadsrättsföreningar i Rättvik eller även titta på alternativt boende på orter i närheten av Rättvik eller i Dalarnas län.


Då du söker mer information om en bostadsrättsförening är det bra att kontakta Boverket eller BRF-registret. Mer detaljer om en specifik bostadsrättsförening kan du eventuellt hitta på Bostadsrättsförening Skolan i Rättvik eller liknande bostadsrättsföreningars hemsidor men oftast är det bäst att kontakta någon i föreningens styrelse, t.ex. ordförande. Eftersom det finns flera bostadsrättsföreningar på samma ort som Bostadsrättsförening Skolan i Rättvik kan det vara bra att jämföra fakta med en liknande förening i samma områden för att få en uppfattning om avgifter för bostadsrätten eller lånebild för bostadsrättsföreningen.
Enklast kan du komma i kontakt med Bostadsrättsförening Skolan i Rättvik som kanske är din framtida bostadsrättsförening enligt nedan:


Bostadsrättsförening Skolan i Rättvik

Dalagatan 5

795 31 Rättvik

0248-102 82