Bostadsrättsförening - Bäst information om Bostadsrättsföreningar
Bostadsrättsförening - Bostadsrättsföreningen Fritid i Sälen

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Fritid i Sälen är en av totalt 6 bostadsrättsföreningar i Sälen där du kan köpa dig en bostadsrätt. Både avgifter och ekonomi skiljer mellan bostadsrättsföreningar och därför kan det vara bra att jämföra med andra bostadsrättsföreningar i Sälen eller även titta på alternativt boende på orter i närheten av Sälen eller i Dalarnas län.


Då du söker mer information om en bostadsrättsförening är det bra att kontakta Boverket eller BRF-registret. Mer detaljer om en specifik bostadsrättsförening kan du eventuellt hitta på Bostadsrättsföreningen Fritid i Sälen eller liknande bostadsrättsföreningars hemsidor men oftast är det bäst att kontakta någon i föreningens styrelse, t.ex. ordförande. Eftersom det finns flera bostadsrättsföreningar på samma ort som Bostadsrättsföreningen Fritid i Sälen kan det vara bra att jämföra fakta med en liknande förening i samma områden för att få en uppfattning om avgifter för bostadsrätten eller lånebild för bostadsrättsföreningen.
Enklast kan du komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Fritid i Sälen som kanske är din framtida bostadsrättsförening enligt nedan:


Bostadsrättsföreningen Fritid i Sälen

Skärmvägen 6

780 67 Sälen

0280-263 10