Bostadsrättsförening - Bäst information om Bostadsrättsföreningar
Bostadsrättsförening - Reval Bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Reval Bostadsrättsförening är en av totalt 28 bostadsrättsföreningar i Gävle där du kan köpa dig en bostadsrätt. Både avgifter och ekonomi skiljer mellan bostadsrättsföreningar och därför kan det vara bra att jämföra med andra bostadsrättsföreningar i Gävle eller även titta på alternativt boende på orter i närheten av Gävle eller i Gävleborgs län.


Då du söker mer information om en bostadsrättsförening är det bra att kontakta Boverket eller BRF-registret. Mer detaljer om en specifik bostadsrättsförening kan du eventuellt hitta på Reval Bostadsrättsförening eller liknande bostadsrättsföreningars hemsidor men oftast är det bäst att kontakta någon i föreningens styrelse, t.ex. ordförande. Eftersom det finns flera bostadsrättsföreningar på samma ort som Reval Bostadsrättsförening kan det vara bra att jämföra fakta med en liknande förening i samma områden för att få en uppfattning om avgifter för bostadsrätten eller lånebild för bostadsrättsföreningen.
Enklast kan du komma i kontakt med Reval Bostadsrättsförening som kanske är din framtida bostadsrättsförening enligt nedan:


Reval Bostadsrättsförening

Kaserngatan 58

802 55 Gävle

026-65 32 78