Bostadsrättsförening - Bäst information om Bostadsrättsföreningar
Bostadsrättsförening - Bostadsrättsföreningen Enbacken, Granen o. Granbacken

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Enbacken, Granen o. Granbacken är en av totalt 11 bostadsrättsföreningar i Hudiksvall där du kan köpa dig en bostadsrätt. Både avgifter och ekonomi skiljer mellan bostadsrättsföreningar och därför kan det vara bra att jämföra med andra bostadsrättsföreningar i Hudiksvall eller även titta på alternativt boende på orter i närheten av Hudiksvall eller i Gävleborgs län.


Då du söker mer information om en bostadsrättsförening är det bra att kontakta Boverket eller BRF-registret. Mer detaljer om en specifik bostadsrättsförening kan du eventuellt hitta på Bostadsrättsföreningen Enbacken, Granen o. Granbacken eller liknande bostadsrättsföreningars hemsidor men oftast är det bäst att kontakta någon i föreningens styrelse, t.ex. ordförande. Eftersom det finns flera bostadsrättsföreningar på samma ort som Bostadsrättsföreningen Enbacken, Granen o. Granbacken kan det vara bra att jämföra fakta med en liknande förening i samma områden för att få en uppfattning om avgifter för bostadsrätten eller lånebild för bostadsrättsföreningen.
Enklast kan du komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Enbacken, Granen o. Granbacken som kanske är din framtida bostadsrättsförening enligt nedan:


Bostadsrättsföreningen Enbacken, Granen o. Granbacken

Fiskebyvägen 4C

824 51 Hudiksvall

0650-961 35