Bostadsrättsförening - Bäst information om Bostadsrättsföreningar
Bostadsrättsförening - Riksbyggens Brf. Hudik nr 1

Bostadsrättsförening

Riksbyggens Brf. Hudik nr 1 är en av totalt 11 bostadsrättsföreningar i Hudiksvall där du kan köpa dig en bostadsrätt. Både avgifter och ekonomi skiljer mellan bostadsrättsföreningar och därför kan det vara bra att jämföra med andra bostadsrättsföreningar i Hudiksvall eller även titta på alternativt boende på orter i närheten av Hudiksvall eller i Gävleborgs län.


Då du söker mer information om en bostadsrättsförening är det bra att kontakta Boverket eller BRF-registret. Mer detaljer om en specifik bostadsrättsförening kan du eventuellt hitta på Riksbyggens Brf. Hudik nr 1 eller liknande bostadsrättsföreningars hemsidor men oftast är det bäst att kontakta någon i föreningens styrelse, t.ex. ordförande. Eftersom det finns flera bostadsrättsföreningar på samma ort som Riksbyggens Brf. Hudik nr 1 kan det vara bra att jämföra fakta med en liknande förening i samma områden för att få en uppfattning om avgifter för bostadsrätten eller lånebild för bostadsrättsföreningen.
Enklast kan du komma i kontakt med Riksbyggens Brf. Hudik nr 1 som kanske är din framtida bostadsrättsförening enligt nedan:


Riksbyggens Brf. Hudik nr 1

Västra Tullgatan 32A

824 30 Hudiksvall

0650-174 44