Bostadsrättsförening - Bäst information om Bostadsrättsföreningar
Bostadsrättsförening - Riksbyggens Bostadsrättsförening Visbyhus nr 11 o. 12

Bostadsrättsförening

Riksbyggens Bostadsrättsförening Visbyhus nr 11 o. 12 är en av totalt 11 bostadsrättsföreningar i Visby där du kan köpa dig en bostadsrätt. Både avgifter och ekonomi skiljer mellan bostadsrättsföreningar och därför kan det vara bra att jämföra med andra bostadsrättsföreningar i Visby eller även titta på alternativt boende på orter i närheten av Visby eller i Gotlands län.


Då du söker mer information om en bostadsrättsförening är det bra att kontakta Boverket eller BRF-registret. Mer detaljer om en specifik bostadsrättsförening kan du eventuellt hitta på Riksbyggens Bostadsrättsförening Visbyhus nr 11 o. 12 eller liknande bostadsrättsföreningars hemsidor men oftast är det bäst att kontakta någon i föreningens styrelse, t.ex. ordförande. Eftersom det finns flera bostadsrättsföreningar på samma ort som Riksbyggens Bostadsrättsförening Visbyhus nr 11 o. 12 kan det vara bra att jämföra fakta med en liknande förening i samma områden för att få en uppfattning om avgifter för bostadsrätten eller lånebild för bostadsrättsföreningen.
Enklast kan du komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Visbyhus nr 11 o. 12 som kanske är din framtida bostadsrättsförening enligt nedan:


Riksbyggens Bostadsrättsförening Visbyhus nr 11 o. 12

Signalgatan 13A

621 47 Visby

0498-21 71 40