Bostadsrättsförening - Bäst information om Bostadsrättsföreningar
Bostadsrättsförening i Falkenberg

Bostadsrättsförening

Totalt finns det 4 bostadsrättsföreningar i Falkenberg och många varit bostadsrättsförening i flera år och har fungerat bra. Det händer att det är svårt att veta om bostadsrättsförening i Falkenberg fungerar bra och hur det egentligen står till med ekonomin. En klar fördel är ifall man kan få tag på mycket information om intressanta bostadsrättsföreningar innan du börjar bjuda på en lägenhet som du vet vad du bjuder på. Information och ekonomiska siffror om olika bostadsrättsföreningar i Falkenberg kan man oftast hitta via nätet som t.ex. FR-registret eller hos Boverket men du kan även få mycket info genom att kontakta ordförande i bostadsrättsföreningen.


Eftersom det i Halland och i Falkenberg finns många bostadsrättsföreningar kan det vara bra att ta fram fakta underlag för flera av de mest intressanta boendena och detta gör du lättast via Boverket eller BRF-registret- Ifall du ringer kontaktar någon i styrelsen för en bostadsrättsförening bör du veta vad du vill ha information, gärna i detalj. Mycket info kan du få om detta genom att besöka hemsidor och stadgar från flera bostadsrättsföreningar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon bostadsrättsförening i Falkenberg genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Bostadsrättsföreningarna i Falkenberg

Rbf Falkenberghus Nr 6

Kärrets Väg 3D

311 35 Falkenberg

0346-73 51 96

Brf Opalen i Falkenberg AB

Köpmansgatan 3

311 30 Falkenberg

0346-824 60

Bostadsrättsföreningen Kristineslätt 2

Hemvärnsvägen 15

311 46 Falkenberg

0346-132 78

HSB Göta

Köpmansgatan 3A

311 30 Falkenberg

0771-10 10 30