Bostadsrättsförening - Bäst information om Bostadsrättsföreningar
Bostadsrättsförening - Basilikan i Halmstad Brf

Bostadsrättsförening

Basilikan i Halmstad Brf är en av totalt 5 bostadsrättsföreningar i Halmstad där du kan köpa dig en bostadsrätt. Både avgifter och ekonomi skiljer mellan bostadsrättsföreningar och därför kan det vara bra att jämföra med andra bostadsrättsföreningar i Halmstad eller även titta på alternativt boende på orter i närheten av Halmstad eller i Hallands län.


Då du söker mer information om en bostadsrättsförening är det bra att kontakta Boverket eller BRF-registret. Mer detaljer om en specifik bostadsrättsförening kan du eventuellt hitta på Basilikan i Halmstad Brf eller liknande bostadsrättsföreningars hemsidor men oftast är det bäst att kontakta någon i föreningens styrelse, t.ex. ordförande. Eftersom det finns flera bostadsrättsföreningar på samma ort som Basilikan i Halmstad Brf kan det vara bra att jämföra fakta med en liknande förening i samma områden för att få en uppfattning om avgifter för bostadsrätten eller lånebild för bostadsrättsföreningen.
Enklast kan du komma i kontakt med Basilikan i Halmstad Brf som kanske är din framtida bostadsrättsförening enligt nedan:


Basilikan i Halmstad Brf

Stenvinkelsgatan 7

302 95 Halmstad

035-12 14 20