Bostadsrättsförening - Bäst information om Bostadsrättsföreningar
Bostadsrättsförening - Bostadsrättsföreningen Fartyget nr 1

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Fartyget nr 1 är en av totalt 5 bostadsrättsföreningar i Halmstad där du kan köpa dig en bostadsrätt. Både avgifter och ekonomi skiljer mellan bostadsrättsföreningar och därför kan det vara bra att jämföra med andra bostadsrättsföreningar i Halmstad eller även titta på alternativt boende på orter i närheten av Halmstad eller i Hallands län.


Då du söker mer information om en bostadsrättsförening är det bra att kontakta Boverket eller BRF-registret. Mer detaljer om en specifik bostadsrättsförening kan du eventuellt hitta på Bostadsrättsföreningen Fartyget nr 1 eller liknande bostadsrättsföreningars hemsidor men oftast är det bäst att kontakta någon i föreningens styrelse, t.ex. ordförande. Eftersom det finns flera bostadsrättsföreningar på samma ort som Bostadsrättsföreningen Fartyget nr 1 kan det vara bra att jämföra fakta med en liknande förening i samma områden för att få en uppfattning om avgifter för bostadsrätten eller lånebild för bostadsrättsföreningen.
Enklast kan du komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Fartyget nr 1 som kanske är din framtida bostadsrättsförening enligt nedan:


Bostadsrättsföreningen Fartyget nr 1

Hertig Knutsgatan 37B

302 67 Halmstad

035-10 62 94