Bostadsrättsförening - Bäst information om Bostadsrättsföreningar
Bostadsrättsförening - Bostadsrättsföreningen Sjöallén

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Sjöallén är en av totalt 5 bostadsrättsföreningar i Kungsbacka där du kan köpa dig en bostadsrätt. Både avgifter och ekonomi skiljer mellan bostadsrättsföreningar och därför kan det vara bra att jämföra med andra bostadsrättsföreningar i Kungsbacka eller även titta på alternativt boende på orter i närheten av Kungsbacka eller i Hallands län.


Då du söker mer information om en bostadsrättsförening är det bra att kontakta Boverket eller BRF-registret. Mer detaljer om en specifik bostadsrättsförening kan du eventuellt hitta på Bostadsrättsföreningen Sjöallén eller liknande bostadsrättsföreningars hemsidor men oftast är det bäst att kontakta någon i föreningens styrelse, t.ex. ordförande. Eftersom det finns flera bostadsrättsföreningar på samma ort som Bostadsrättsföreningen Sjöallén kan det vara bra att jämföra fakta med en liknande förening i samma områden för att få en uppfattning om avgifter för bostadsrätten eller lånebild för bostadsrättsföreningen.
Enklast kan du komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Sjöallén som kanske är din framtida bostadsrättsförening enligt nedan:


Bostadsrättsföreningen Sjöallén

Sjöallén 8B

434 31 Kungsbacka

070-318 19 70