Bostadsrättsförening - Bäst information om Bostadsrättsföreningar
Bostadsrättsförening - Bostadsrättsföreningen Freestyle i Åre

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Freestyle i Åre är en av totalt 5 bostadsrättsföreningar i Åre där du kan köpa dig en bostadsrätt. Både avgifter och ekonomi skiljer mellan bostadsrättsföreningar och därför kan det vara bra att jämföra med andra bostadsrättsföreningar i Åre eller även titta på alternativt boende på orter i närheten av Åre eller i Jämtlands län.


Då du söker mer information om en bostadsrättsförening är det bra att kontakta Boverket eller BRF-registret. Mer detaljer om en specifik bostadsrättsförening kan du eventuellt hitta på Bostadsrättsföreningen Freestyle i Åre eller liknande bostadsrättsföreningars hemsidor men oftast är det bäst att kontakta någon i föreningens styrelse, t.ex. ordförande. Eftersom det finns flera bostadsrättsföreningar på samma ort som Bostadsrättsföreningen Freestyle i Åre kan det vara bra att jämföra fakta med en liknande förening i samma områden för att få en uppfattning om avgifter för bostadsrätten eller lånebild för bostadsrättsföreningen.
Enklast kan du komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Freestyle i Åre som kanske är din framtida bostadsrättsförening enligt nedan:


Bostadsrättsföreningen Freestyle i Åre

Stationsvägen 27

830 13 Åre

0647-514 04