Bostadsrättsförening - Bäst information om Bostadsrättsföreningar
Bostadsrättsförening - Fjällkällan, Bostadsrättsföreningen

Bostadsrättsförening

Fjällkällan, Bostadsrättsföreningen är en av totalt 2 bostadsrättsföreningar i Funäsdalen där du kan köpa dig en bostadsrätt. Både avgifter och ekonomi skiljer mellan bostadsrättsföreningar och därför kan det vara bra att jämföra med andra bostadsrättsföreningar i Funäsdalen eller även titta på alternativt boende på orter i närheten av Funäsdalen eller i Jämtlands län.


Då du söker mer information om en bostadsrättsförening är det bra att kontakta Boverket eller BRF-registret. Mer detaljer om en specifik bostadsrättsförening kan du eventuellt hitta på Fjällkällan, Bostadsrättsföreningen eller liknande bostadsrättsföreningars hemsidor men oftast är det bäst att kontakta någon i föreningens styrelse, t.ex. ordförande. Eftersom det finns flera bostadsrättsföreningar på samma ort som Fjällkällan, Bostadsrättsföreningen kan det vara bra att jämföra fakta med en liknande förening i samma områden för att få en uppfattning om avgifter för bostadsrätten eller lånebild för bostadsrättsföreningen.
Enklast kan du komma i kontakt med Fjällkällan, Bostadsrättsföreningen som kanske är din framtida bostadsrättsförening enligt nedan:


Fjällkällan, Bostadsrättsföreningen

Rörosvägen 164

840 95 Funäsdalen

0684-214 71