Bostadsrättsförening - Bäst information om Bostadsrättsföreningar
Bostadsrättsförening - Bostadsrättsföreningen Stormhatten

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Stormhatten är en av totalt 10 bostadsrättsföreningar i Östersund där du kan köpa dig en bostadsrätt. Både avgifter och ekonomi skiljer mellan bostadsrättsföreningar och därför kan det vara bra att jämföra med andra bostadsrättsföreningar i Östersund eller även titta på alternativt boende på orter i närheten av Östersund eller i Jämtlands län.


Då du söker mer information om en bostadsrättsförening är det bra att kontakta Boverket eller BRF-registret. Mer detaljer om en specifik bostadsrättsförening kan du eventuellt hitta på Bostadsrättsföreningen Stormhatten eller liknande bostadsrättsföreningars hemsidor men oftast är det bäst att kontakta någon i föreningens styrelse, t.ex. ordförande. Eftersom det finns flera bostadsrättsföreningar på samma ort som Bostadsrättsföreningen Stormhatten kan det vara bra att jämföra fakta med en liknande förening i samma områden för att få en uppfattning om avgifter för bostadsrätten eller lånebild för bostadsrättsföreningen.
Enklast kan du komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Stormhatten som kanske är din framtida bostadsrättsförening enligt nedan:


Bostadsrättsföreningen Stormhatten

Krondikesvägen 30B

831 47 Östersund

063-12 88 30