Bostadsrättsförening - Bäst information om Bostadsrättsföreningar
Bostadsrättsförening - Fastighetsekonomi Michael Adamsson AB

Bostadsrättsförening

Fastighetsekonomi Michael Adamsson AB är en av totalt 10 bostadsrättsföreningar i Östersund där du kan köpa dig en bostadsrätt. Både avgifter och ekonomi skiljer mellan bostadsrättsföreningar och därför kan det vara bra att jämföra med andra bostadsrättsföreningar i Östersund eller även titta på alternativt boende på orter i närheten av Östersund eller i Jämtlands län.


Då du söker mer information om en bostadsrättsförening är det bra att kontakta Boverket eller BRF-registret. Mer detaljer om en specifik bostadsrättsförening kan du eventuellt hitta på Fastighetsekonomi Michael Adamsson AB eller liknande bostadsrättsföreningars hemsidor men oftast är det bäst att kontakta någon i föreningens styrelse, t.ex. ordförande. Eftersom det finns flera bostadsrättsföreningar på samma ort som Fastighetsekonomi Michael Adamsson AB kan det vara bra att jämföra fakta med en liknande förening i samma områden för att få en uppfattning om avgifter för bostadsrätten eller lånebild för bostadsrättsföreningen.
Enklast kan du komma i kontakt med Fastighetsekonomi Michael Adamsson AB som kanske är din framtida bostadsrättsförening enligt nedan:


Fastighetsekonomi Michael Adamsson AB

Prästgatan 31B

831 31 Östersund

063-18 15 60