Bostadsrättsförening - Bäst information om Bostadsrättsföreningar
Bostadsrättsförening - Rbf Östersundshus Nr 23

Bostadsrättsförening

Rbf Östersundshus Nr 23 är en av totalt 10 bostadsrättsföreningar i Östersund där du kan köpa dig en bostadsrätt. Både avgifter och ekonomi skiljer mellan bostadsrättsföreningar och därför kan det vara bra att jämföra med andra bostadsrättsföreningar i Östersund eller även titta på alternativt boende på orter i närheten av Östersund eller i Jämtlands län.


Då du söker mer information om en bostadsrättsförening är det bra att kontakta Boverket eller BRF-registret. Mer detaljer om en specifik bostadsrättsförening kan du eventuellt hitta på Rbf Östersundshus Nr 23 eller liknande bostadsrättsföreningars hemsidor men oftast är det bäst att kontakta någon i föreningens styrelse, t.ex. ordförande. Eftersom det finns flera bostadsrättsföreningar på samma ort som Rbf Östersundshus Nr 23 kan det vara bra att jämföra fakta med en liknande förening i samma områden för att få en uppfattning om avgifter för bostadsrätten eller lånebild för bostadsrättsföreningen.
Enklast kan du komma i kontakt med Rbf Östersundshus Nr 23 som kanske är din framtida bostadsrättsförening enligt nedan:


Rbf Östersundshus Nr 23

Lillfjällvägen 2

831 71 Östersund

063-851 49