Bostadsrättsförening - Bäst information om Bostadsrättsföreningar




Bostadsrättsförening - Bostadsrättsföreningen Solgård

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Solgård är en av totalt 13 bostadsrättsföreningar i Strömsund där du kan köpa dig en bostadsrätt. Både avgifter och ekonomi skiljer mellan bostadsrättsföreningar och därför kan det vara bra att jämföra med andra bostadsrättsföreningar i Strömsund eller även titta på alternativt boende på orter i närheten av Strömsund eller i Jämtlands län.


Då du söker mer information om en bostadsrättsförening är det bra att kontakta Boverket eller BRF-registret. Mer detaljer om en specifik bostadsrättsförening kan du eventuellt hitta på Bostadsrättsföreningen Solgård eller liknande bostadsrättsföreningars hemsidor men oftast är det bäst att kontakta någon i föreningens styrelse, t.ex. ordförande. Eftersom det finns flera bostadsrättsföreningar på samma ort som Bostadsrättsföreningen Solgård kan det vara bra att jämföra fakta med en liknande förening i samma områden för att få en uppfattning om avgifter för bostadsrätten eller lånebild för bostadsrättsföreningen.




Enklast kan du komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Solgård som kanske är din framtida bostadsrättsförening enligt nedan:


Bostadsrättsföreningen Solgård

Fe 408

833 83 Strömsund

072-253 12 72