Bostadsrättsförening - Bäst information om Bostadsrättsföreningar
Bostadsrättsförening - Hsb:s Bostadsrättsförening Fjärden i Oxelösund

Bostadsrättsförening

Hsb:s Bostadsrättsförening Fjärden i Oxelösund är en av totalt 13 bostadsrättsföreningar i Strömsund där du kan köpa dig en bostadsrätt. Både avgifter och ekonomi skiljer mellan bostadsrättsföreningar och därför kan det vara bra att jämföra med andra bostadsrättsföreningar i Strömsund eller även titta på alternativt boende på orter i närheten av Strömsund eller i Jämtlands län.


Då du söker mer information om en bostadsrättsförening är det bra att kontakta Boverket eller BRF-registret. Mer detaljer om en specifik bostadsrättsförening kan du eventuellt hitta på Hsb:s Bostadsrättsförening Fjärden i Oxelösund eller liknande bostadsrättsföreningars hemsidor men oftast är det bäst att kontakta någon i föreningens styrelse, t.ex. ordförande. Eftersom det finns flera bostadsrättsföreningar på samma ort som Hsb:s Bostadsrättsförening Fjärden i Oxelösund kan det vara bra att jämföra fakta med en liknande förening i samma områden för att få en uppfattning om avgifter för bostadsrätten eller lånebild för bostadsrättsföreningen.
Enklast kan du komma i kontakt med Hsb:s Bostadsrättsförening Fjärden i Oxelösund som kanske är din framtida bostadsrättsförening enligt nedan:


Hsb:s Bostadsrättsförening Fjärden i Oxelösund

Fack 2119

833 83 Strömsund

070-710 41 38