Bostadsrättsförening - Bäst information om Bostadsrättsföreningar
Bostadsrättsförening - Fjällbyn, Bostadsrättsföreningen

Bostadsrättsförening

Fjällbyn, Bostadsrättsföreningen är en av totalt 2 bostadsrättsföreningar i Tännäs där du kan köpa dig en bostadsrätt. Både avgifter och ekonomi skiljer mellan bostadsrättsföreningar och därför kan det vara bra att jämföra med andra bostadsrättsföreningar i Tännäs eller även titta på alternativt boende på orter i närheten av Tännäs eller i Jämtlands län.


Då du söker mer information om en bostadsrättsförening är det bra att kontakta Boverket eller BRF-registret. Mer detaljer om en specifik bostadsrättsförening kan du eventuellt hitta på Fjällbyn, Bostadsrättsföreningen eller liknande bostadsrättsföreningars hemsidor men oftast är det bäst att kontakta någon i föreningens styrelse, t.ex. ordförande. Eftersom det finns flera bostadsrättsföreningar på samma ort som Fjällbyn, Bostadsrättsföreningen kan det vara bra att jämföra fakta med en liknande förening i samma områden för att få en uppfattning om avgifter för bostadsrätten eller lånebild för bostadsrättsföreningen.
Enklast kan du komma i kontakt med Fjällbyn, Bostadsrättsföreningen som kanske är din framtida bostadsrättsförening enligt nedan:


Fjällbyn, Bostadsrättsföreningen

Kyrkbyn 49

840 94 Tännäs

0684-240 09