Bostadsrättsförening - Bäst information om Bostadsrättsföreningar
Bostadsrättsförening - Fjällsätern, Bostadsrättsföreningen

Bostadsrättsförening

Fjällsätern, Bostadsrättsföreningen är en av totalt 3 bostadsrättsföreningar i Tänndalen där du kan köpa dig en bostadsrätt. Både avgifter och ekonomi skiljer mellan bostadsrättsföreningar och därför kan det vara bra att jämföra med andra bostadsrättsföreningar i Tänndalen eller även titta på alternativt boende på orter i närheten av Tänndalen eller i Jämtlands län.


Då du söker mer information om en bostadsrättsförening är det bra att kontakta Boverket eller BRF-registret. Mer detaljer om en specifik bostadsrättsförening kan du eventuellt hitta på Fjällsätern, Bostadsrättsföreningen eller liknande bostadsrättsföreningars hemsidor men oftast är det bäst att kontakta någon i föreningens styrelse, t.ex. ordförande. Eftersom det finns flera bostadsrättsföreningar på samma ort som Fjällsätern, Bostadsrättsföreningen kan det vara bra att jämföra fakta med en liknande förening i samma områden för att få en uppfattning om avgifter för bostadsrätten eller lånebild för bostadsrättsföreningen.
Enklast kan du komma i kontakt med Fjällsätern, Bostadsrättsföreningen som kanske är din framtida bostadsrättsförening enligt nedan:


Fjällsätern, Bostadsrättsföreningen

Fjällsäterns Stugby

840 98 Tänndalen

0684-222 00