Bostadsrättsförening - Bäst information om Bostadsrättsföreningar
Bostadsrättsförening i Bankeryd

Bostadsrättsförening

Totalt finns det 4 bostadsrättsföreningar i Bankeryd och många varit bostadsrättsförening i flera år och har fungerat bra. Det händer att det är svårt att veta om bostadsrättsförening i Bankeryd fungerar bra och hur det egentligen står till med ekonomin. En klar fördel är ifall man kan få tag på mycket information om intressanta bostadsrättsföreningar innan du börjar bjuda på en lägenhet som du vet vad du bjuder på. Information och ekonomiska siffror om olika bostadsrättsföreningar i Bankeryd kan man oftast hitta via nätet som t.ex. FR-registret eller hos Boverket men du kan även få mycket info genom att kontakta ordförande i bostadsrättsföreningen.


Eftersom det i Jönköping län och i Bankeryd finns många bostadsrättsföreningar kan det vara bra att ta fram fakta underlag för flera av de mest intressanta boendena och detta gör du lättast via Boverket eller BRF-registret- Ifall du ringer kontaktar någon i styrelsen för en bostadsrättsförening bör du veta vad du vill ha information, gärna i detalj. Mycket info kan du få om detta genom att besöka hemsidor och stadgar från flera bostadsrättsföreningar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon bostadsrättsförening i Bankeryd genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Bostadsrättsföreningarna i Bankeryd

Hsb:s Bostadsrättsförening Ramnegården

Lillsvängen 81

564 32 Bankeryd

036-37 08 25

HSB:s Brf Hembo

Sjöåkravägen 89

564 31 Bankeryd

036-37 11 50

HSB Bostadsrättsförening Sjöåkra

Sjöåkravägen 40A

564 31 Bankeryd

036-37 78 00

Bostadsrättsföreningen Brynjebo

Sjöåkravägen 199

564 31 Bankeryd

036-14 57 76