Bostadsrättsförening - Bäst information om Bostadsrättsföreningar




Bostadsrättsförening - Hsb:s Brf Dackehöjden i Eksjö

Bostadsrättsförening

Hsb:s Brf Dackehöjden i Eksjö är en av totalt 2 bostadsrättsföreningar i Eksjö där du kan köpa dig en bostadsrätt. Både avgifter och ekonomi skiljer mellan bostadsrättsföreningar och därför kan det vara bra att jämföra med andra bostadsrättsföreningar i Eksjö eller även titta på alternativt boende på orter i närheten av Eksjö eller i Jönköpings län.


Då du söker mer information om en bostadsrättsförening är det bra att kontakta Boverket eller BRF-registret. Mer detaljer om en specifik bostadsrättsförening kan du eventuellt hitta på Hsb:s Brf Dackehöjden i Eksjö eller liknande bostadsrättsföreningars hemsidor men oftast är det bäst att kontakta någon i föreningens styrelse, t.ex. ordförande. Eftersom det finns flera bostadsrättsföreningar på samma ort som Hsb:s Brf Dackehöjden i Eksjö kan det vara bra att jämföra fakta med en liknande förening i samma områden för att få en uppfattning om avgifter för bostadsrätten eller lånebild för bostadsrättsföreningen.




Enklast kan du komma i kontakt med Hsb:s Brf Dackehöjden i Eksjö som kanske är din framtida bostadsrättsförening enligt nedan:


Hsb:s Brf Dackehöjden i Eksjö

Stockholmsvägen 13

575 34 Eksjö

0381-101 70