Bostadsrättsförening - Bäst information om Bostadsrättsföreningar
Bostadsrättsförening - Bostadsrättsföreningen Neptunus

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Neptunus är en av totalt 34 bostadsrättsföreningar i Jönköping där du kan köpa dig en bostadsrätt. Både avgifter och ekonomi skiljer mellan bostadsrättsföreningar och därför kan det vara bra att jämföra med andra bostadsrättsföreningar i Jönköping eller även titta på alternativt boende på orter i närheten av Jönköping eller i Jönköpings län.


Då du söker mer information om en bostadsrättsförening är det bra att kontakta Boverket eller BRF-registret. Mer detaljer om en specifik bostadsrättsförening kan du eventuellt hitta på Bostadsrättsföreningen Neptunus eller liknande bostadsrättsföreningars hemsidor men oftast är det bäst att kontakta någon i föreningens styrelse, t.ex. ordförande. Eftersom det finns flera bostadsrättsföreningar på samma ort som Bostadsrättsföreningen Neptunus kan det vara bra att jämföra fakta med en liknande förening i samma områden för att få en uppfattning om avgifter för bostadsrätten eller lånebild för bostadsrättsföreningen.
Enklast kan du komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Neptunus som kanske är din framtida bostadsrättsförening enligt nedan:


Bostadsrättsföreningen Neptunus

Neptunusvägen 1

554 38 Jönköping

073-089 09 13