Bostadsrättsförening - Bäst information om Bostadsrättsföreningar
Bostadsrättsförening - Bostadsrättsföreningen Norrgården Nr 2 i Jönköping

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Norrgården Nr 2 i Jönköping är en av totalt 34 bostadsrättsföreningar i Jönköping där du kan köpa dig en bostadsrätt. Både avgifter och ekonomi skiljer mellan bostadsrättsföreningar och därför kan det vara bra att jämföra med andra bostadsrättsföreningar i Jönköping eller även titta på alternativt boende på orter i närheten av Jönköping eller i Jönköpings län.


Då du söker mer information om en bostadsrättsförening är det bra att kontakta Boverket eller BRF-registret. Mer detaljer om en specifik bostadsrättsförening kan du eventuellt hitta på Bostadsrättsföreningen Norrgården Nr 2 i Jönköping eller liknande bostadsrättsföreningars hemsidor men oftast är det bäst att kontakta någon i föreningens styrelse, t.ex. ordförande. Eftersom det finns flera bostadsrättsföreningar på samma ort som Bostadsrättsföreningen Norrgården Nr 2 i Jönköping kan det vara bra att jämföra fakta med en liknande förening i samma områden för att få en uppfattning om avgifter för bostadsrätten eller lånebild för bostadsrättsföreningen.
Enklast kan du komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Norrgården Nr 2 i Jönköping som kanske är din framtida bostadsrättsförening enligt nedan:


Bostadsrättsföreningen Norrgården Nr 2 i Jönköping

Lovisagatan 257

554 74 Jönköping

036-12 69 41